Makettblog.hu

A makettezők blogja

Makett vagy játékrepülő ?

Beküldte admin 2010 - március - 15

A minap akadtam bele egy makett webshop oldalon két nagyon olcsó termékbe, ami már annyira olcsó, hogy gyanús. Mindössze 620 Ft.

Revell Concorde Air France ( 6701 )

A nevezett oldalon ugyan nem, de máshol ráakadtam, hogy ezeket a maketteket szinte nem is kell ragasztgatni meg festegetni, hanem amolyan instant leves formájára csak össze kell pattintgatni mint valami legót. Mindenesetre senkinek nem ajánlom, hogy ajándékba ilyet vegyen bárkinek is, inkább legót. A másik termék a világ jelenlegi legnagyobb repülőgépe az Airbus A 380 (Revell 6709). Emlékszem mennyit dolgoztak azon a tervező mérnökei, hogy eladható legyen most pedig csak hipp-hopp összepattintgatjuk. Mindenesetre, remélem sok örömet fog azoknak okozni akik mégis ilyet kapnak ajándékba vagy magukat lepik meg velük.

Ugyan nem Revell de csatolok ide egy videót, hogy lássátok miről is van szó:

Népszerűség: 79% [?]

Szólj hozzá

Powered by WP Hashcash

VIDEÓ

FELHŐ

Támogatók

Rólam

There is something about me...

Twitter

    Fényképek

    Can you guess what 3 craft beer styles are set to go mainstream this year? https://t.co/zRBDRFAakiSince we didn’t have a wig head to style @agneszink wig for #Merida , I volunteered... now I’m thinking about #AmyPondCosplay #SansaCosplay #AnnieCosplay and all the other #RedHeadGirls ;) also thinking about @evelinacosplay - although she is a natural blD_12JD0063Print