Makettblog.hu

A makettezők blogja

Regisztráció

Beküldte admin 2008 - december - 18

Az oldal alapvetően azért jött létre, hogy segítse a mekettépítőket, hogy bemutathassák épülő makettjeiket valamint saját magukat! Hazánkban igen kevés folyóirat, könyv segíti a makettépítőket így néhány webes oldalra támaszkodva kezdehetnek neki megálmodott makettjük építésébe. Mi segítünk abban, hogy mások gyorsan megtalálják az általad közzétett információkat.

Bejelentkezés

Ez nagyon egyszerű: kattints ide és add meg a bejelentkezési adataidat. Mellesleg, ha van OpenID azonosítód azzal is bejelentkezhetsz. Ha még nem regisztráltál ne aggódj, nem kell regisztrálnod mert ez automatikusan megtörténik az OpenId megadásakor. Az OpenID-ról itt olvashatsz.

Regisztráció

Ha csak kommentezni szeretnél akkor csak csak regisztrálj egy sima fiókot (vagy lépj be OpenID-val). Ha Blogot is szeretnél akkor a regisztrációnál válaszd azt az opciót. A blogod nevét a regisztrációnál határozod meg, valamint azt is milyen név szerepeljen majd a makettblog.hu előtt. Ha például a blogod neve “myblog” akkor az elérhetősége “myblog.makettblog.hu” lesz. Ez az oldal teljesen független a makettblog.hu oldaltól. A tartalmát és kinézetét is Te határozod meg a rendelkezésre álló eszközökkel és kereten belül. A képeidnek 10MByte tárhely áll rendelkezésre.  Nagyobb tárhely igénylése egyedi elbírálás alapján történik. A Blog regisztráció teljesen ingyenes, egyetlen kitétel van : a blognak valamilyen makett témáról (hajó,repülő,figura,stb.) kell szólnia.

Népszerűség: 9% [?]

VIDEÓ

FELHŐ

Támogatók

Rólam

There is something about me...

Twitter

    Fényképek

    Heartburn Relief – Digestive Enzymes To The Rescue61120190522_203411Untitled Flickr photo